Çinden Sipariş Nasıl Verilir, Çinden Sipariş Verenler

Nedirkibu.com
E-ticaret günümüzde en popüler iş haline gelmeye başlamışken sizde Türkiyede bulamadığınız veya pahalı dediğiniz ürünleri yurtdışından getirebilirsiniz.En popüler ülke tabiki çin. Çin üzerinden alışveriş yapacağınız birden çok site mevcut ancak benimde kullandığım ve dünyanın en değerli markalarından olan Aliexpress üzerinden alışveriş yapmanız en mantıklısı gözüküyor.

Aliexpress üzerinden alışverişin nasıl yapılacağını burada anlatmıştık, dilerseniz bu yazımıza gözatabilirsiniz.

Aliespress üzerinden birden çok sipariş verdim ve çoğu ulaştı. Ulaşmayanlarda ise aliexspress ten para iadesi alabiliyorsunuz.

Son getirdiğim ürün ise Türkiyede 60-70 TL civarında satılan Topuk taşı makinası. Aliexspress üzerinden 7 dolara bu ürünü getirdim.Üstelik yanında yedek olarak 2 adette silindir taşı mevcut Gayet kullanışlı, orjinalini kullanmadım ancak eminim ki çok bir farkı yoktur.

Aliexspress ten sipariş





Yorum Gönder

2Yorumlar

Değerli Ziyaretci;

1- Bu konu ile ilgili sorunuz veya tavsiyeniz varsa yorum ekleyerek bizle ve diğer ziyaretçilerimizle düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

2- Yorumlarınızda sorduğunuz sorular araştırıldıktan sonra cevaplanacaktır. "Bana Bildir" butonu işaretlemeniz halinde sorunuz cevaplandığında bildirim alacaksınız.

3- Herhangi bir üyeliğiniz yoksa, Anonim Kullanıcıyı seçerek de yorum ekleyebilirsiniz.

  1. Aliexpress güvenilir bir sitedir. Türkiyede de gittigidiyor güvenilir olmaya aday ancak yinede birinci tercih aliexspress.com dur.

    YanıtlaSil
  2. Aliexspress ten cep telefonu siparişi veren varmı, cep telefonu aliexspress ten sipariş versek gelir mi gümrükten geçer mi?

    YanıtlaSil
Yorum Gönder