Akciğerlere İyi Gelen Bitkisel Besinler Nelerdir?
Kansere Alternatif Tedavi Haberleri

Çağımızın en büyük sorunu ve hastalığı Kanser!

Kanser erken teşhis edildiğinde tedavisi olabilmekle birlikte tekrar vücutta nüksetme ihtimali yüksek bir hastalıktır.

Geç teşhiste ise tıp olarak yapılabileceklerinin sınırlı olduğu, ve doktorların ömür biçtiği acımasız bir hastalıktır. Ömür biçme durumu bile tartışılan bir konu, çünkü ölecek gözüyle bakılan kişiler çok uzun süre hayatını normal şekilde sürdürmektedir. Bunun bir çok örneği var.


Kimilerine göre kanserin tedavisi, ilacı bulundu ancak açıklanmıyor.Kimilerine göre ise kanser hastalığı çok karmaşık bir hastalık ve bu nedenle tedaviler herkeste işe yaramıyor.

Kimi doktor bazı besinlerin meyvelerin kanser le savaşta faydaları olduğunu belirtirken kimi doktorlar ise bu besinleri hastalarına yasaklıyor. Nar,Üzüm,Bal vs gibi ..

Şu bir gerçek ki kanser bağışıklık sistemimizin zayıfladığı zaman kendini gösteriyor. Tıpkı vücudumuzda bulunan siğiller gibi..
Çaresizliğin başladığı noktada insanlar alternatif tedavi yöntemlerine başvurmak zorundalar.Her ne kadar Tıp dünyası buna karşı çıksada!
http://www.nedirkibu.com/
İnternette Kansere karşı etkili olan bitkiler ile ilgili yazılar mevcut amacımız bunları tek bir sayfada toplamak ve sizlerinde başınızdan geçen veya çevrenizde görüp yaşadığınız olaylarla ilgili bu içeriğe katkı sağlamanız.

Bağışıklığı arttıran macun tarifi:
Çörek otu tohumu veya yağı, Organik bal veya hakiki pekmez, akgünlük sakızı, çam sakızı, propolis toz veya Ekstraktı, Arı poleni, Arı Sütü, Zencefil, Zerdeçal, Karabiber.
(içerisine çok az hakiki zeytinyağı ekleyebilirsiniz)

Hayatınızdan şekeri tamamen bitirin, Şeker kanser hücrelerini besler. Metastazları hızlandırır! Beyaz şeker tamamen yasak! Meyvelerde de şeker bulunuyor. Bu nedenle çok fazla meyve önerilmemekte.Vitamin ihtiyacınızı sebzelerden sağlayabilirsiniz. Domates, Salatalık, Semiz otu,Tere Otu, Dere Otu, Ispanak, Kereviz, Barbunya, Biber, Maydonoz, Lahana, Kabak Çekirdeği, Patlıcan, Ev Yoğurdu, İşkembe, Kelle Paça, Köy yumurtası ve Tavuğu, Kuzu eti,Bamya,Balık,Enginar,Nohut, Yeşil ve Kırmızı mercimek, Bulgur yenilebilir.Pirinç ve süt önerilmez. Hazır çorbalar, Hazır Kahveler, İçeriğinde koruyucu maddeler olan paket gıdalar önerilmez! Gıdalarda oluşan yanık kısımları yemeyin kanserojendir! Moralinizi iyi tutun, kısa yürüyüşler yapıp vücudunuza oksijen yükleyin. Kendinize hobiler edinin en basitinden çiçek ekin, çiçekleri sulayın. Doktorlarınızla sürekli iletişimde olun, kan kontrollerinizi,filmlerinizi diğer tedavilerinizi aksatmayın. Bunları yaparsanız hastalığınıza meydan okuyacaksınız. Unutmayın bu hastalığı yenen birçok insan var. Sizde bu kişilerden olabilirsiniz.  

Ağrılara karşı biberiye yağı faydalıdır,Ağrıyan yere sürüp 5-10 dk ovalayın.rahatlatacaktır, Sırta ciğer kısmına sürülürse nefes alıp vermeniz normale dönecektir.

Kemoterapi sonrası vücutta kireçlenmeler olabilir, bunun çözümünüde Saraçoğlu açıkladı. Çınar yaprağı kürünü araştırın.

Tıkalı damarlar için Limon sarımsak kürünü deneyebilirsiniz. Limon suyu içerisinde sarımsakları soyun ve 6 saat bekletip için. 6 saat beklemesi önemli, fazla beklemesi tansiyonuzu çıkartabilir!

- Öncelikle Propolis ten bahsetmek gerek, Propolis bir arı ürünüdür ve Etil alkol ile birlikte eritilerek günde ihtiyaca göre damla şeklinde kullanılır. Propolis'in vücuda direnç ve bağışıklık kazandırdığı ve Kanserin gelişimini yavaşlattığı belirtilmektedir.sabah akşam olmak üzere 1 bardak suya 5-10 damla arası propolis sıvı ekstraktını damlatarak aç karna içebilirsiniz. Veya diğer arı ürünleri ile birlikte toz olarak karıştırabilirsiniz. Ayrıca Arı sütü ve Arı polenide bağışıklığı kuvvetlendiren diren ürünlerdir.Bunlarıda kullanabilirsiniz.  Ayrıntılı bilgi için tıklayın!
Propolis, bağışıklık sistemini güçlendirir. Mantar-mayasıl sorunlarına, zararlı bakterilere, viral enfeksiyonlara karşı kullanılır. kanseri önlemede ve kanserle mücadelede etkili bir maddedir. Alışılmış antibiyotik etkilerin 100 misline yakın etkisi keşfedilmiştir. Bugüne kadar rastlanan en güçlü doğal antibiyotiktir. (Ghisalberti, 1979 E.L. Ghisalberti, Propolis: a review, Bee World 60 (1979), pp. 59–84.)
- İnternette bir forumda karşılaştığım ve oldukça iddialı bir bitkisel ürün ise Sarı Kantaron Latince ismi Hypericum triquetrifolium turra, Bu bitkinin bir çok çeşidi mevcut ancak özellikle Hypericum triquetrifolium turra nın kanserde çok etkili olduğu iddia edilmektedir.
Vereceğim linkte emekli öğretmen olan bir vatandaşın bu yöntemle ilgili deneyimleri oldukça ilgi çekici. İddiaya göre sarı kantaron yağı kullanımı kanserin dışında bir çok hastalığa iyi gelmekte.Bu iddia sahibi o kadar kendinden emin ki "diş çektireceğime Akciğer kanseri olmayı tercih ederim,Çünkü kanserin tedavisini buldum!" diyebilmekte ve sarı kantaronun hangi hastalıkları iyileştirdiği hangi hastalıklarda başarı sağlayamadığını sürekli paylaşmaktadır.Bu ilgi çekici yazının tamamına buradaki sayfadan ulaşabilir ve ayrıntılarını öğrenebilirsiniz.
Daha önce de yazdığım gibi; hayatında ot-çöple işi olmayan biri olarak, sizlere; bir şeyler anlatmaya çalıştım. HTTnin neler yapıp yapamadığıyla ilgili, araştırmalarıma devam ediyorum. Salı gününden itibaren; bir siroz hastası kullanacak. Adıyaman'da; eşinin hastalığıyla ilgili olarak, HTT kullanmış, bilen bir kişinin; G.Doğuda kendisine ulaşmış bir kişiye dediği:"Sakar Hoca, doktorların yapamadığını yapıyor, çözerse o çözer, telefonu bu, derdini anlat" demesi üzerine bana ulaşan kişi; kız kardeşiyle ilgili olarak; "ilk defa diyalize bağlanmış böbrekte ne yapar?"ın cevabı için kullanacaklar. Daha yetmedi; İstanbul'da biri de; kronik hepatit-B için kullanmaya başladı.
Ben size; "portakal büyüklüğünde tümör"den, bir ameliyat; kemoterapi, ikinci ameliyat; yine kemoterapiden sonra; "tıbben yapacak bir şeyimiz kalmadı, üç aylık ömrün var; dilediğin gibi yaşa..." denen kişinin; HTT ile tanışmasından ve ölümünden(!) dokuz ay sonra buluştuğumuzdan da söz etmedim. Daha neler, neler.

- Yukarıda ki yazıları okuduysanız son bitkiler ve besinler.,

Herbalist Dağistanlı Recep Çam sakızının Akciğer kanserine çok iyi geldiğini belirtiyor. "Çam sakızını aç karna çiğnemeli veya toz haline getirip direk olarak yutmalı" Macun olarak hazırlamak isterseniz Arı ürünleri, Çörekotu ve Çam Sakızı, Hakiki Bal ile güzel bir macun hazırlayabilirsiniz. Kansere iyi geldiğini iddia ettiği  bitkiler ise Herbalist Recep'in sitesinde mevcut. Yazıyı buradan okuyabilirsiniz. Çam sakızı(Ağda olarak kullanılan değil)  ile ilgili Sıcak süt içerisine bir miktar çam sakızı katıp karıştırıp içebilirsiniz)

- Ardıç tohumu, Ardıç tohumu ile ilgili kanseri iyileştirdiğini söylenen bitkiler arasında. 90 günde kanseri iyileştirdiği iddia edilmekte. Bu haberle ilgili yazıya ise buradan ulaşabilirsiniz.

- Brokoli'nin de kanser tedavisinde önemli bir yeri olduğu iddia edilmektedir. Bu konuyla ilgili haberi bu sayfadan okuyabilirsiniz.

-Zerdeçal'in Kanserle savaşta önemi büyük. Zerdeçalin kanserle savaştığı iddia edilmektedir. Zerdeçal tedavisi ile Akciğer kanserinde başarı sağlayan Türk Prof. ile ilgili haberi buradan okuyabilirsiniz.

- Beyaz Çay kanserli hastaların umudu oldu. Çaykur un Japonyada ki labaratuvarda incelettiği Çay'da Kanserli hücreleri yok ettiği belirtilen JP53 adlı maddeye rastlandı. Bu şekilde ilaç geliştirme çalışmaları başlandı ve Japonya ve ABD'de hastalar üzerinde deneneceği hakkında haberler yer alıyor. Beyaz çay fiyatı ile oldukça pahalı. Şu sıralar 20 Gr Beyaz Çay çaykur'un sitesinde 80 TL ye satılmaktadır. Konu ile habere buradan ulaşabilirsiniz.

- Limon Otu'nun kanserli hücreleri intihara zorladığı iddia edilmekte. Limon kabuğu içinde aynı iddialar ortaya atılmıştı ancak Limon kabuklarının Organik olması yani işlem görmemiş olması önemli.Yeşil limonu tercih edin. Limon otu ile ilgili haberede buradan ulaşabilirsiniz.

- Kapari genellikle turşu olarak karşımıza çıkar. Kapari meyvesinin özellikle Kemoterapi sonrasında kan değerleri düşen hastalar için önerilmektedir.Kanser tedavinizde bu bitki en büyük destekciniz olabilir. Turşusu,Reçeli ve Salamurası satılmaktadır. İnternetten sipariş verebilirsiniz. Kapari özellikle MS hastalarına tavsiye edilmektedir.Kapari ile ilgili yazıyı buradan okuyabilirsiniz.

-Kırmızı Pancar, kan temizleme ve düşen kan değerlerini yükseltmek için bulunmaz biz nimettir. Günlük içeceğiniz 1-2 bardak pancar suyu veya pancar ile yapılan salatalar,turşular hastalıkta kan değerlerinizi düzeltecektir. Kan değerlerinin düzelmesi sizi hastalıkla başa çıkmada bir adım öne geçirecek, bağışıklığınız artacaktır.
http://www.nedirkibu.com/
-Ülkemiz de çok fazla duyulmamış olan bir tropikal meyve olan Tarçın elması yani graviola'nın kanser tedavisinde kemoterapiden 10 bin kat daha etkili olduğu iddia ediliyor. Bu konuyla ilgili yabancı bir sitede bazı bilgiler mevcut.Buradan ulaşabilirsiniz.

- Vücudu alkali hale getirmek kanseri iyileştirir mi? Karbonatlı su kullanarak vücudun alkali hale geldiğini iddia edenlerde mevcut. Doktorlara göre bu imkansız ancak dünyada Alkali beslenme ile bazı hastalıkların iyileştiğini iddia edenlerde var. Alkali beslenme ile birlikte vücuttaki D Vitamini eksik ise D Vitamini (D vitaminizi 100 e kadar çıkartabileceğinizi söylüyorlar) alınmalı ve Gümüş Suyu (Gümüş suyunu günde 3 öğün yarım çay bardağı içilmesini öneriyorlar) kullanılmalı! Bu konu ile ilgili bilgileride bu sayfada takip edebilirsiniz.

-Kansızlığa karşı Kereviz Ispanak kürü. 250-300 Gr Kerevizi ince ince doğrayıp 10 dk kaynamış suda 10 dk haşlayın, 10 dk sonra yine aynı tutarda ıspanağı ve 1 Yemek Kaşığı bulguru suyun içine atıp birlikte 5 dk kaynatın. (Kerevizin yeşil yapraklarını kullanacaksanız daha az süre kaynatın.) 1 Hafta bu karışıma devam edin. Trombosit yükselecek bağışıklık artacaktır.

- Hastalıklar sırasında bağışıklık sistemizi güçlü tutun, Doktorunuzun tavsiyelerine göre sebzeleri hayatınızda önemli bir hale getirin. Hergün taze sıkılmış Organik meyve veya sebze suları tüketin. Çoğu doktorun önerdiği Kelle-Paça çorbasını hayatınıza sokun. Organik tavuk tüketin ve çorbasını için. Bunları Haftada 2 kere tüketmeye özen gösterin. Günlük yemekleri tüketin. Beklemiş yemekler bakteri üretir ve besin değerleri düşer. Kahvaltılarınız da yeşillikler yemeye özen gösterin.Tere otu, Maydanoz,Semiz otu gibi yeşillikler ilk akla gelenler. Ayrıca kara turp, havuç(kimilerine göre içeriğinde şeker olduğu için zararlıdır) ve brokolide bağışıklığa faydalıdır.
Kefirin bağışıklık sistemine katkısı fazladır. Evde yapmış olduğunuz Kefir ve yoğurdu bolca tüketin.
Günlük 2,5-3 Litre su tüketin. Sıvı değil su! Kola,Hazır Meyve suları ve asitli içecekleri beslenmenizden çıkarın. Siyah çayı çok fazla tüketmeyin zaten çok bir faydasıda yok!
Doktorlar kanserin şekerle beslendiğini belirtiyorlar. Şekeri beslenmenizde asgariye indirin. Şerbetli tatlılar yemeyin. Zaten meyve ve sebze içerisinde yeterli şeker bulunmaktadır. Sigara içiyorsanız sigaradan uzak durun, Sigara dumanı solumak yerine doğaya çıkın ve temiz havayı ciğerlerinize çekin, Kendinizi yormadan yürüyüşler yapın ve aktiviteler düzenleyin moralinizi bozmayın,Zira moral herşeyden önde gelir.Moralsiz olursanız vücudunuzu dinlersiniz ve ağrımayan yerinizi bile ağrıyor hissine kapılabilirsiniz.

D VİTAMİNİ KANSERİ ÖNLÜYORMU?
ZERDEÇAL METASTAZLARI ÖNLÜYORMU?
KARBONAT-DVİTAMİNİ VE GÜMÜŞ SUYU İLE İYİLEŞEN HASTALAR!

Sizlerde Kanser tedavisinde kullandığınız ve kullanımına şahit olduğunuz bu hastalığı yenmiş kişiler ile ilgili bilgilerinizi insanlık adına yorum kısmından belirtebilirsiniz. Bu sitede bunları paylaşmamızın amacı Modern tıbbı bırakıp bitkilerde şifanızı arayın diye paylaşılmadı. Bitkisel tedavi adı altında insanları dolandıranlara katkı sağlamak, aktarların işlerini açmak için de değildir!

UYARI:Bitkilerin, faydalarının yanı sıra bazı hastalıklarda yarardan çok zarar getirebileceğinide göz önünde bulundurun ve iyice araştırın!
Modern tıbbı terketmeyin doktorunuzla herşeyi açık açık konuşun hangi bitkileri kullandığınızı onlara anlatın.Kemoterapi,Radyoterapi gibi tedaviler ile birlikte bitkisel ürünleri kullanmanız tedavilerinizin yararlarını ortadan kaldırıp sizin vücudunuza zarar verebilir.Hastalıklar şakaya gelmez özelliklede kanser hastalığı! Bir kişiye iyi gelen bitki size zarar verebilir! Verilen linkler ile ilgili hiç bir ilgimiz yoktur, internet üzerinden toparlanmıştır.
-- sponsor içerik --

---