E-Okul Sınav Sonuçlarını Öğren, İnternetten Sınav Sonuçlarını Öğrenme Sistemine Giriş!

e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi, öğrencilerin ve velilerin sınav sonuçlarını takip etmesi için MEB tarafından kurulan sistemdir. Peki e-Okul'da sınav sonuçları nasıl öğrenilir?

e-Okul, 2007 yılının Ocak ayında öğrencilerin ve velilerin sınav sonuçları, devamsızlık bilgisi ve daha birçok konunun takibinin yapılması için kurulan bilgilendirme sistemidir. Peki e-Okul'da sınav sonuçları nasıl öğrenilir?

E-OKUL SINAV SONUÇLARI ÖĞRENME
e-Okul'da sınav sonuçları, devamsızlık bilgisi ve daha birçok bilgiye ulaşmak için e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne https://e-okul.meb.gov.tr/ girerek Öğrenci T.C Kimlik No ve Okul Numarası ile giriş yapmanız gerekmektedir.

Giriş yaptıktan sonra güvenlik amaçlı kimlik bilgileri sorulacaktır. Bu bilgileri doldurduktan sonra öğrenciye ait olan panel karşınıza çıkacaktır.

Bu ekranda Not Bilgisi, Devamsızlık Bilgisi, Sınav Takvimi, Ders Programı ve daha birçok konuya ulaşabilirsiniz.

Not Bilgisi sekmesi sizlere öğrencinin sınav sonuçlarını, Devamsızlık Bilgisi sekmesi öğrencinin okula gitmediği günleri, Sınav Takvimi sekmesi öğrencinin sınav tarihlerini göstermektedir.

E-OKUL MOBİL UYGULAMALARI
e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne sadece bilgisayar üzerinden değil, aynı zamanda Android ve iOS platformlardan da takip edebilirsiniz.

Cihazınızın işletim sistemine ait olan uygulama mağazasından e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi uygulamasını cihazınıza indirebilir ve aynı işlemleri mobil platformlardan da takip edebilirsiniz
-- sponsor içerik --

---