Kireçlenme ile ilgili sağlık sorunu yaşayanlar bilir, kireçlenmeyi tedavi edecek imkanlar,seçenekler kısıtlıdır..  Kimi hasta fizik tedavi, kimi hastalar ise kireçlenmeye iyi geldiği söylenen kaplıcalara yönelirler. Sizlerle paylaşacağımız bu yazı eminiz ki bir çok kişiye faydalı olacak. Bu belirteceğimiz şifalı çay'ı bitkisel tedaviyi araştıran bir çok kişi anlatmaktadır.

Çınar Yaprağı İle Kireçleme'den Kurtulabilirsiniz!
Çınar Yaprağı İle Kireçleme'den Kurtulabilirsiniz!


İşte yukarıda yazdığımız gibi doktor tavsiyeleri,

Dr. Ömer Coşkun, çınar yaprağının kireçlenmede son derece etkili bir bitki olduğunu belirterek, “Çınar yaprağı kürü vücudun her bölgesinde oluşan kireçlenmelerin azalmasında büyük fayda sağlıyor” dedi.

Eklem Ağrıları günümüzde oldukça yaygın bir hastalık olduğunu belirten Dr. Coşkun, “Her insan vücudunda romatizma kireçlenme gibi eklem rahatsızlıkları mevcuttur. Bunlar çoğunlukla yaşlı insanlarda görünmektedir. Kireçlenme ve romatizma hastalığından dolayı bacakları bükülmeyen, yürümekte zorlanan, merdiven çıkamayan ve ağrı çeken insanlar için bitkisel çözüm tavsiye ediyorum.
Çınar yaprağı kürü vücudun her bölgesinde oluşan kireçlenmelerin azalmasında büyük fayda sağlıyor. Hareketsiz bir yaşam süren ve oturarak çalışan günün artı kalan kısımlarında da hareketsiz ve sporsuz geçiren kişilerin bu rahatsızlıklara yakalanma olanağı çok yüksektir. Öncelikle kişilerin yaşamları boyunca egzersiz ve spor başta olmak üzere doğru besinlerle kemiklerini ve eklemlerini güçlü bir halde tutması gerektir. Bu rahatsızlıktan mustarip kişiler sürekli ağrılardan yakınırlar tamamen doğal ve bitkisel olan yöntemlerle romatizma ve kireçlenme gibi hastalıklarla başa çıkabilirler” diye konuştu.
Kireçlenmeye gelen çınar yaprağı kürü
Dr. Ömer Coşkun, çınar yaprağı kireçlenme de son derece etkili bir bitki olduğuna dikkat çekerek, “Bu bitkiyi düzenli bir şekilde kullandıkları takdirde ağrılarının azaldıklarını ve şikayetlerinin azaldığını göreceklerdir. 2 adet büyük boy taze ya da kurutulmuş çınar yaprağını soğuk suda yıkayın ve parçalara ayırın. Bir su bardağı klorsuz suyu kaynattıktan sonra yaprakları ilave edin ve kısık ateşte ağzı kapalı olarak 1 dakika kaynatın. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra sıcakken süzün.
Ilıyınca akşam yemeklerinden önce ve gece yatarken için. 2 içim arasında en az 3 saat fark olmalıdır. Bu küre 30 gün devam edilmelidir. Bir 15 gün kullanıp 3 gün ara verin ve tekrardan bir 15 gün daha kullanarak 30 güne tamamlanabilir. Her defasında taze olarak hazırlanmalıdır. Şikayetlere göre dönem, dönem tekrarlanabilir. Kullanılacak olan çınar yaprağının ‘anatolius’ türü olmasına mutlaka dikkat edilmelidir. Anatolius türü çınar yaprağı, derin yırtıklıdır. Kazayağına benzer şekilde derin yırtıkları olmayan çınar yaprakları uygun değildir. Çınar yaprağının bilinen bir yan etkisi yoktur” şeklinde konuştu.

Kireçleme sorunu olanlar için Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'da çınar yaprağı kürünü öneriyor. Kireçlenmeye karşı kür yapılışı ve kürün uygulanışı
İbrahim Saraçoğlu Kireçleme kürü
Bu kürün hazırlanışı sırasında dikkat edilmesi gereken şeyi, doğru çınar yaprağını kullanmanız gerektiğidir. Çınarın pek çok çeşidi vardır. Doğru çeşidin resmi aşağıdadır.

İbrahim Saraçoğlu Kireçlenmeye Karşı kür
Kür için bize iki tane çınar yaprağı gerekiyor. İki adet büyük boy çınar yaprağını ( olgun yaprak olmalı -yeşil  ya da kurutulmuş  çınar yaprağı da olabilir) soğuk suda yıkayın ve parçalara ayırın.
Bir su bardağı suyu (klorsuz su olmalıdır) kaynattıktan sonra çınar yapraklarını ilave ediniz ve kısık ateşte bir dakika demleyiniz. Demleme süresi tamamlandıktan sonra sıcak iken süzünüz. Ilıyınca akşam yemeklerinden önce ve gece yatarken içiniz. iki içim arasında en az üç saat fark olmalıdır.
Çınar Yaprağı Kürüne otuz gün ara vermeden devam ediniz. Her defasında taze olarak hazırlayınız. Şikayetlere göre dönem dönem tekrarlayabilirsiniz.


Çınar yaprağı, şekilde Aa ile gösterilen tür olmalıdır. Geniş yırtıkları olduğuna dikkat ediniz.
-- sponsor içerik --

---