Zerdeçal ile Kanser Tedavisi Araştırmaları
Zerdeçal İle Akciğer Kanserini Yendi! Kanseri Zerdeçal İle Yenen Türk Doktor!

Kanser hastalığında Türk doktor ve Akciğer kanseri hastasından sevindirici haber geldi. Zerdeçal'in faydaları son yıllarda araştırılıyordu. Prof. Dr. Mutlu Demiray bu araştırmalar ışığında yeni bir tedavi yöntemi uyguladı.

İki ciğeri de kanser nedeniyle biten 43 yaşındaki hasta, 2 yılda zerdeçal tedavisi ile akciğer kanserinden kurtuldu. Prof. Dr. Mutlu Demiray, adım adım başarıya ulaştığı hastasıyla tıp literatürüne girdi.

Zerdeçal içerisinde bulunan Curcumin maddesini damar yoluyla hastasına enjekte eden ve bu sayede kanserli hücreleri yok eden Prof. Dr. Mutlu Demiray, bu yöntemi şimdi farklı hastalarında uygulayacağını söylüyor.Demiray uyguladığı bu yöntemle dünya tıp tarihinede geçti. Bu tedavi denemesi Kanser hastaları için umut vaat eden bir gelişme. Dünyada Zerdeçal ile ilgili oldukça fazla çalışma yapılmaktadır bu çalışmaları yapan Amerikalı doktorun zerdeçal ile ilgili düşünceleri ve zerdeçal karışım tarifi alt kısımda yer alıyor.www.nedirkibu.com

Bunlarıda inceleyebilirsiniz
Zerdeçal, Kanser Hastalarında Metastazları Önlüyor!
Kanser Tedavisi İçin Beyaz Çaydan Özel İçecek Üretildi!
Kanseri Tedavi Eden Bitki Andız Otu'mu?
D Vitamini Kanseri Önlüyor Mu?
Kansere Alternatif Tedavi Haberleri


Kızgın zeytinyağı içerisine ekleyeceğiniz toz zerdeçal ve karabiber ile şifaya ulaşabilirsiniz.
Zerdeçal ile ilgili Ayrıntılı bilgi ve tarif alt kısımda paylaşılmıştır. 

Haberin videosu >>>



Amerikalı doktor'da ZERDEÇAL, ZEYTİNYAĞI VE KARABİBER'İ tavsiye etmişti!

Amerikalı doktor, Carolyn Anderson, aşağıda ki tarifin kanseri önlediğini iddia ediyor. Bu basit tarif hemen hemen her evde bulunan 3 maddenin karışımı.

Dr. Anderson’a göre bu 3 madde Doğu Hindistan’da 2000 yıldan bu yana kullanılmakta olup, son zamanlarda batılı tıp bilim adamları tarafından da onaylanmıştır. Dr. Anderson, bu 3 besin karıştırılıp her gün tüketildiği takdirde, kanser riskinin hemen hemen tamamen ortadan kalktığını, belirtmektedir.
Bu olağanüstü karışım, zerdeçal, zeytinyağı ve taze çekilmiş karabiber.

 Karbonat , D Vitamini ve Gümüş Suyu İle Kanser Tedavisi!

Kanseri Önleyen Karışımın Tarifi:

Çeyrek çay kaşığı zerdeçal, yarım çay kaşığı zeytin yağı, çeyrek çay kaşığından az taze çekilmiş karabiber.www.nedirkibu.com
Bu üç maddeyi bir fincanda karıştırın. Karışımı sade ya da salatalarınıza, çorbalarınıza, yemeklerinize katarak tüketebilirsiniz. Eğer, pişmiş yemeğe koyacaksanız, yemeğin sonuna ekleyin.
Bu karışımı günde en az 3 kez tüketmelisiniz. Dr. Anderson, bu karışımın kanseri önlediği gibi,  kötü huylu kanser hücrelerini de yok ettiğini belirtmektedir.

 Filizlenmiş Sarımsağın Faydaları, Sarımsak Nasıl Filizlenir?

 İdrar Renginden Hastalık Tahmini, İdrar Rengi Anlamları, İdrar Rengi Hastalık Belirtileri
 Arpa Suyu Hangi Hastalıklara Şifa Olur? Arpa Suyunun Faydaları
 Sarımsak Yerseniz Vücudunuzda Neler Olur?
-- sponsor içerik --

---