Beyazlayan Saçları Doğal Görünümüne Döndüren Bitkisel Kürler..

Hem gençlerin hem de yaşlıların ortak problemi haline gelen beyaz saçları, ev yapımı kolay malzemelerle doğal haline dönüştürün.

Yaşlılık dışında hormon dengesizliği, hipertirodizm, kötü beslenme, besin eksikliği, kurutma makinesi, boya ve kimyasallar gibi birçok sebepten de saçlar beyazlayabilir. Bu kimyasallar saçları yıpratır, kuru ve mat görünüme sahip olmasına neden olur. 

Bu sorunu Hindistan cevizi yağı ve limon ile çözmek mümkün...

Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı limon suyu
  • Hindistan cevizi yağı

Nasıl yapılır?
Limon suyu ile yağı iyice karıştırın. Saçınızın uzunluğuna göre hindistan cevizi yağın miktarını arttırın. Saçınıza sürüp masaj yapın. 1 saat sonra durulayıp şampuanlayın. Haftada 1 kez uygulayın.
Kepekleri yok etmek için de karışıma hint yağı ile ılık su ilave edebilirsiniz.

Ahmet Maranki saç beyazlaması için formül

Malzemeler

  • 1 litre su
  • 5 adet kurutulmuş yeşil ceviz kabuğu

Bir litre suyu kaynatıp içerisine 5 adet cevizin yeşil olan kurutulmuş kabuğunu ekleyip 5 dakika boyunca kaynatın. elde edilen bu ceviz kabuğu suyu ile saçınızı her gün diplerine masaj yaparak uygulayın. Bu uygulamanın sonrasında bilmeniz gereken husus durulama yapmanız gerekmediğidir. Bu suyu saçınızda bırakmanız gerekir. 21 gün boyunca devam edeceğiniz bu uygulama kişisel farklılıklar da göz önünde bulundurulduğu zaman daha da uzun süreler sonunda etkili bir sonuç elde etmenize olanak sağlayacaktır.

Ahmet Maranki saç beyazlaması için verilen formül için yeşil ceviz kabuğu bulmak ve bunun kurutulması zor olabildiğinden dolayı bunun yerine 5 adet kurutulmuş yeşil cevizin kabuğu yerine 10 adet cevizin sert olan dış kabuğunu kullanmanın da faydasını görebilirsiniz. Bu uygulamada ise 1 litre kaynamış suya atacağınız ceviz kabuklarını 15 dakika kaynatmanız gerekmektedir. Yine saçınıza masaj yaparak uygulayacağınız bu suyu durulamadan saçınızda bekletmeniz gerekmektedir. Bu sebeple saçınızı yıkadıktan sonra son su olarak kullanmanızın faydasını görebilirsiniz.
-- sponsor içerik --

---