Hastalıkların Tedavisinde Çörek Otu Kür Tarifleri
Kansere ve Hastalıklara Karşı Çörek Otu - Bal Karışımı...

Uzmanlar çörek otu ve bal karışımının tam bir kanser ilacı olduğunu belirtiyor...

En son yapılan bilimsel araştırmalara göre süper besin olarak tanımladıkları çörek otu resmen her türlü hastalığa iyi geliyor.

Çörek otu özellikle kansere karşı çok etkili. hemen hemen bütün kanser çeşitlerine iyi geliyor. Cilt, rahim, kemik, karaciğer, pankreas, mide, prostat, meme ve beyin kanserinden korunmak için düzenli şekilde çörek otu ve çörek otu yağı tüketmemiz gerekiyor.

Uzmanlar tarafından her seferinde sağlık deposu bu mucize besinin kanser hücrelerinin oluşumunu engellediği ve kötü huylu kanserli hücrelerin gelişimlerini, büyümeleri durdurduğunu veya yavaşlattığını vurguluyor.

Çörek Otu ve Bal Karışımı Her Türlü Hastalığa Şifa Oluyor..

Bilhassa çörek otunu bal ile karıştırdığınızda müthiş bir sağlık kaynağına dönüşüyor. Bal ve Çörek otu karışımı vücuda güç verir, idrar söktürücüdür, kanser hücrelerini öldürür, sür artırıcıdır, iştah açar, mide yanmasını giderir, alerjik hastalıklara iyi gelir, kanı temizler, akciğer ve karaciğer için çok faydalıdır.

Ayrıca çörek otu ve bal karışımı her türlü soğuk algınlığına, gribal hastalıklara, Ağrı ve sancılara, üst solunum yolu, bronşit tipi rahatsızlıklara, astım öksürük ve nefes darlığına çok iyi gelir.


Hastalıkların Tedavisinde Çörek Otu Kür Tarifleri


Çörek otu Bal Karışımı Nasıl Hazırlanır?

200 gram çörek otu (taze öğütülmüş) ile 1 kilogram kadar doğal süzme balı bir kaba koyarak karıştırın. Üzerini tülbent ile örtün. 3 gün yani 36 saat boyunca bu şekilde bekletin. Daha sonra elde edilen bu macundan günde 3 defa olmak üzere 1 tatlı kaşığı aç karnına tüketin.

Çörek Otu Hakkında:

Kendisi Küçük, Şifası Büyük “Çörek Otu”

Çörek otu (Latince adı; Nigella sativa); 2000 seneden daha uzun bir zamandır Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinde doğal bir ilaç olarak kullanılmaktadır. Nigella Sativa, Ortadoğu ülkeleri arasında birçok derdin dermanı olduğu için “Habbat Al Barakah” ya da “Kutsanmış Tohum” olarak bilinir. Binlerce yıldır Ortadoğu, Asya ve Afrika’da kullanıldığı gibi günümüzde Amerika ve Avrupa’da da kullanılmaktadır.

Bu küçük, fakat inanılmaz şifalı bitki, dünyanın her tarafında çok çeşitli isimlerle bilinmektedir. Bu isimlerden bir kısmı şöyle sıralanabilir. Black cumin (Nigella sativa L. ) seeds, Black Seed, Le Cumin Noir (Graine de Nigelle), Der Schwarzkümmel (Nigella sativa), Habba Sawda, Habbatul Baraka, Shonaiz .

Romalılar arasında, yemeklik olarak çok değerli olduğundan, çörek otunun isimlerinden biri de Roman kişnişidir.Fransızlar, bu bitkinin tohumlarını pişirmek için kullandığı için de quatre épices or toute épice adı altında bilirler.

Fransızlar, çörek otunu eskiden biber yerine kullanırlardı.

Doğu ülkelerde yaygın bir şekilde yemeklerde lezzet verici bir baharat olarak kullanılırdı. Mısırlılarda yaygın olarak ekmeklerinde kullanırlardı ve bereketli bir besi olduğuna inanarak, keke benzer şekerlemelerine çörek otu koyarlardı. Hindistan’da, aynı zamanda haşaratlardan uzak tutmak için, çamaşırlarının arasına çörek otu koyarlardı. Ve oranın yerli doktorları, çörek otunu tıbbi olarak, karın gazı giderici, hazımsızlık ve bağırsak hastalıkları tedavisinde kullanırlar.
-- sponsor içerik --

---