Ülser reflü gastrit sorunu olanlar için özel bitkisel doğal şifalı bitkilerle yapılan hazırlanan karışım kür ile tedavi yöntemidir. Bu karışımlar kesinlikle anlatıldığı gibi düzenli kullanılmadı yoksa faydası minimuma inecektir.
Ülser, Reflü, Gastrit Rahatsızlıklarına Bitkisel Çözümler...
Ülserin bitkisel yoldan tedavileri:
Zeytinyağlı kudret narı: Öncelikle kudret narını birazda olsun tanıyalım kudret narı şifalı bitkiler arasında neredeyse en önemli yeri alır mayıs ayında ekilen kudret narı haziran ayında yetişir

Kudret narının ülseri tedavi etmesi için zeytin yağının içerisinde  en az 2 sene beklemesi gerekir ki fayda verebilsin.

Reflü ve ülser için havuç kürü
Ahmet Maranki reflü ve ülsere karşı havuç suyu kürünü tavsiye ediyor. Havuç midedeki ülserli kısımların iyileşmesine yardımcı olur.http://www.nedirkibu.com/

Reflü ve ülser şikayeti için sabah ve akşam birer çay bardağı taze sıkılmış havuç suyu tüketmek tedaviye destek olacaktır.

Günde iki çay bardağından fazla tüketmemek gerekir.

Gastrit ile ülser arasındaki fark, gastrit ülsere oranla daha yüzeysel bir hastalıktır. Fakat daha derinlere ilerlemesi durumunda ülser yapabilme riski vardır.

Gastrite bitkisel tedavi yöntemleri
Prof.Dr. İbrahim SARAÇOĞLU gastrite iyi gelen bitkilerden sonra bizlere gastrit bitkisel tedavi yöntemlerinden bahsetti. SARAÇOĞLU  gastrite tedavi edici özelliği olan aynı safa bitkisi ile yapılan çayın tüketilmesini önerdi. Diğer adının portakal nergisi olan bitkisel çayı yapmak için, 5-6 gr bir bardak suda kaynatıyorsunuz ve ılındıktan sonra suyunu tüketiyorsunuz. İlk bir hafta günde iki defa tüketilmesi sonrasında günde bir defa tüketilmesi önerilmektedir.
-- sponsor içerik --

---