Hamile Kalamayanlara, Sperm Kalitesi Düşük Olanlara Bitkisel Takviyeler

Yediklerimiz, İçtiklerimiz yaşadığımız ortamdaki stresler ve aldığımız nefes insan vücuduna inanılmaz zararlar veriyor. Bunun en basit örneği son yıllarda gittikçe artan çocuk sahibi olamama sorunu.

Bayanlarda kalitesiz yumurtlama, adet görememe, düzenli adet görememe, kilo problemleri, Yumurtalıklardaki kistler, Pco (Polikistik over sendromu) gibi sorunlar...

Erkeklerde Kalitesiz spermler, Sperm azlığı, Spermin hiç olmaması, gibi sorunlar günümüzde artmaya başladı. Tüp bebek merkezleri dolup taşmaya ve çocuk sahibi olmak isteyen anne baba adaylarıda ekonomik ve psikolojik olarak çöküntü yaşamakta.

Peki bu gibi sorunlar için bitkisel olarak neler yapabiliriz. Bu yazımızda aktarlarda başarılı sonuçlar alınan bitkiler paylaşılacaktır. * işareti ile bizzat denenmiş ve başarılı sonuçlar alınmıştır. Sizlerde yorum kısmından düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Erkekler İçin, (Sperm Sayısını ve İleri Hareketi Arttırmak için)

* Gigseng Ekstresi: Gigseng'in faydaları ile ilgili buradaki yazımızı okuyabilirsiniz. Sabah akşam olmak üzere aç karna 1 tatlı kaşığı içilmesi öneriliyor.

* Çakşır Otu Çayı, Akşam yatarken kaynamış suya 1 tatlı kaşığı Çakşır otu koyarak 5 dk demlendikten sonra içebilirsiniz.

* Bu ürünleri kullanılarak sperm sayısı ve ileri hareketi hızlanan ve çocuk sahibi olan kişiler oldu!

Arı Sütü, Bal , Propolis, Polen, bu karışım enerji verir bağışıklığı güçlendirir, sperm arttırıcı etkiye sahiptir.

Keçiboynuzu :Keçiboynuzun faydalarını buradaki yazımızdan okuyabilirsiniz. Sperm artıran bir besindir, Saf Keçiboynuzu pekmezi yenilebilir, veya akşamları yatarken 1 bardak keçiboynuzu suyu içilebilir. (Keçiboynuzları tencerede suda kaynatılıp içilecek)

Bayanlar İçin, ( Adet Görememe, Yumurta Kalitesi, Pko)


* Hayıt Ekstresi:Adet düzenleyici olarak tavsiye edilmektedir.  Bu ot ile ilgili yapılan araştırmalarda, bu bitkiden elde edilen ekstreler göğüs ağrılarını ve adet sorunlarını büyük oranda giderdiği bilimsel olarak tespit edilmiştir. Sancılı adet görme, adet dışı rahim kanaması ( metroraji ), amenore ( adet yetmezliği ), oligomenore ( seyrek adet görme ) gibi sorunlarda oldukça etkili olduğu görülmüştür. Ayrıca yine bayanlarda görülen progesteron hormon yetmezliğine bağlı kısırlık tedavisinde hayıt otu ekstreleri başarı ile kullanılmıştır. Hayıt otunun faydalarını buradaki yazımızda okuyabilirsiniz.

Farklı bir kullanım talimatı yoksa;
Hayıt ekstresi Sabah - Akşam aç karna 1 bardak suya 30 damla damlatılarak kullanılabilir.

* Kilo probleminiz, yağlanma varsa, Zerdeçal Ekstresi, Zeytin Yaprağı ekstresi gibi bitkisel destek ürünlerini kullanabilirsiniz.

Farklı bir kullanım talimatı yoksa;
Zeytin Yaprağı ekstresi sabah akşam tok karna 1 bardak suya 30 damla,
Zerdeçal ekstresi sabah akşam tok karna 1 bardak suya 30 damla olarak damlatılıp tüketilebilir.

Kilolu olmakta hamile kalmayı zorlaştıran etkenlerden. Bağışıklık arttırarak vücudu kuvvetlendirir, yağ yakımına faydalıdır. Ayrıca bu bitkiler Vücutta bulunan toksinleri temizler, kan akışını hızlandırır...

* Bu ürünleri kullanılarak Aşılamaları başarısız olduğu halde bu bitkisel takviyeleri kullanarak -1-3 ay arası sonrası hamile kalanlar oldu!

Ayrıca Polikistik over rahatsızlığı bulunan bayanlar buradaki yazımızı okuyabilir.

Genel Öneriler...

  • Sigara Alkol gibi alışkanlıklarınız varsa en kısa sürede bu alışkanlıklarınızı bırakın!
  • Kola gibi asitli içeceklerden uzak durun,
  • Günlük yürüyüşler planlayın ve uygulayın.
  • Sağlık Yeme-İçme alışkanlığı kazanın. Paketlenmiş ürünlerden mümkün olduğu sürece uzak durun.
  • Stresi yenmeye çalışın, keyifli zaman geçirebileceğiniz uğraşlar bulun.
  • Hormon testleri yaptırın. Eksiklik varsa takviye alın.

Buradaki bitkisel ürünler tedavi etme amacı taşımaz, Doktorunuza danışarak bu ürünleri kullanmanızı tavsiye ederiz.
-- sponsor içerik --

---