Özel Hastanelerde ki tedavi fiyatlarının abartılı bir şekilde olduğu herkes tarafından bilinmekte, Özel hastanelerde ki Özel oda'lar gecelik fiyatları 1.500-2.000 TL ye kadar çıkıyor. Özel Hastanelerde bazı tedavi hizmetlerinden Sgk'lı vatandaşlarımız ücretsiz veya az bir fark ödeyerek yaralanabiliyor.

Özel Hastanelerde Haksız Yere Ücret Ödemeyin! Özel Hastanelerden Ücretsiz Yararlanabileceğiz Tedavi Hizmetleri!
Özel Hastanelerde Haksız Yere Ücret Ödemeyin! Özel Hastanelerden Ücretsiz Yararlanabileceğiz Tedavi Hizmetleri!
Ancak bazı hastaneler bunu bile bile vatandaşlara fatura çıkartıyorlar, üstelik faturalarda detaylı bilgi vermek yerine Tedavi Hizmetleri Bedeli olarak tek satırda fatura veriyorlar. Yani, ne için ne kadar ücret ödediğinizi göremiyorsunuz. Sözlü olarak yanlış bilgi verilerek konu kapatılmaya çalışılıyor.

Madur olmamak için, Ödemelerinizi Kredi kartı ile yapmaya çalışın, nakit veriyorsanız tahsilat makbuzu talep edin.Faturanızı muhakkak isteyin ve hizmetleri gösteren fatura veya dökümünü talep edin. Bu isteğinizi yerine getirmezlerse, şikayet edeceğinizi belirtin. Almış olduğunuz hizmetlerin detaylı fiyatlarını bilme hakkınız bulunuyor. Unutmayın haklarınızı koruyan kurumlar var, haksızlığa uğrarsanız Hastaneler ile ilgili sağlık bakanlığına şikayet edebilirsiniz. Az bir farkla tedavi alacağınız sağlık hizmetlerinde sağlık görevlilerine çıkabilecek ekstra ücretden önceden haberdar edilmenizi iletin ve sürprizle karşılaşmayın. Özel hastaneler tedavilerin devamında farklı tetkikler veya tedaviler yapabilmektedir. Bunlarıda Sgk'nın karşılamadığını söyleyerek farkını sizden talep etmektedirler.

Özel hastanelerde tedavi oluyorsanız Ameliyat, veya bazı tetkikler için zaten yüksek ücretler talep etmektedirler, Yüksek ücretler üzerinde ne yazık ki! pazarlık şansınız var, kısacası özel hastanelerde yapılacak işlemler için fiyat indirimi talep edebilirsiniz. Örnek vermek gerekirse Özel bir göz hastanesinde 1100 TL tutan  tahlil ve tetkikler için, ücret çok yüksek olunca yaptırmak istemedim ve 500 TL ye kadar fiyatta indirim önerildi. Personel indirimi! kapsamında tedavi edilme şansınız var, Fiyatlar yüksek olunca ve durumunuz da bunları ödemeye müsait değilse indirim konusunda şansınızı deneyin...

Özel Hastanelerde Ücretsiz Hizmet Alabileceğiniz Tedaviler Hizmetler

1-Acil haller nedeniyle sunulan sağlık hizmetleri.
2-Yoğun bakım hizmetleri.
3-Yanık tedavisi hizmetleri.
4-Kanser tedavisi (radyoterapi, kemoterapi, radyo izotop tedavileri).
5-Yeni doğana verilen sağlık hizmetleri.
6-Organ doku ve kök hücre nakilleri.
7-Doğumsal anomaliler için yapılan cerrahi işlemlere yönelik sağlık hizmetleri.
8-Diyaliz tedavileri.
9-Kardiyovasküler cerrahi işlemleri.

Ayrıca Kan nakli için Özel Hastaneler ücret ALAMAZ! (Hastanelerin kendilerine ait kan merkezlerinden kan alındıysa hastaneler ücret talep edebilir, Ancak Hastane Kızılay'dan aldığı kan'dan ücret talep edemez. Eğer ücret talep eden Hastaneler olursa bu hastaneleri Sağlık Bakanlığına şikayet edebilirsiniz.
-- sponsor içerik --

---