Maydonoz İle Cildinizi Temizleyin, Göz Altı Kızarıklarından Kurtulun!
Maydonoz İle Cildinizi Temizleyin, Göz Altı Kızarıklarından Kurtulun!

Bu losyon için kullanılan ana madde maydanoz. Maydanoz yalnızca sağlığınız için değil aynı zamanda cildiniz için de faydalı olan bir bitkidir. Cildinizi temiz ve parlak yapacak anti-bakteriyel özelliklere sahiptir.

Bu losyonu yapmak için ihtiyacınız olan şeyler:

1 yemek kaşığı. Limon suyu veya elma sirkesi
2 yemek kaşığı. Kıyılmış maydanoz (taze veya kurutulmuş)
Bir bardak su

Hazırlık:

Maydanozu tencereye atın 15 dakika düşük ısıda 1 bardak su ilave edip pişirin. Daha sonra tencereyi soğumaya alın. Daha sonra karışımın suyunu alın. Elma sirkesi veya limon suyunun üzerine koyun ve karışımı bir cam şişeye dökün ve 5-6 gün boyunca buzdolabında saklayabilirsiniz.

Kullanım:

En iyi sonuç için günde iki kez bu karışımı kullanmalısınız: sabahları ve akşamları. Bu şaşırtıcı losyon, gözeneklerinizi daraltacak ve cildinizi temizleyecek, ayrıca siyah lekelerinizi ve çillerinizi tamamen yok edecektir. Böylece, bir aydan daha kısa sürede daha önce hiç olmadığı kadar temiz ve güzel bir cilde kavuşacaksınız. Normal losyon kullanır gibi pamuk yardımıyla cildinize uygulayın.

Gözler İçin:

Gözlerin altındaki kızarıklıklardan ve koyu halkalardan kurtulmak isterseniz, aynı losyonu ancak limon suyu ve sirkeyi eklemeden yapmanız gerekir. Tek yapmanız gereken, losyon suyunu pamuğa dökmek ve onları gözlerinize günde iki kez koymaktır – sabah ve akşam yaklaşık 5 dakika boyunca. İlk sonuçları çok yakında farkedeceksiniz ve şaşıracaksınız!
-- sponsor içerik --

---