Bebek Şampuanına Ekleyeceğiniz İki Ürünle Saç Dökülmesini Durdurun!
Saç dökülmesi çoğu kişi oldukça can sıkıcı bir konudur. Saç Dökülmesi ise genellikle stres, gebelik, menapoz, kilo kaybı gibi birçok risk faktörü ve nedeni ile ilişkilidir;

Ancak saç dökülmesinide başka nedenlerin teşvik edip hızlandırabileceğini bilmelisiniz.Bu nedenle aşırı bir şekilde saç dökülmesi varsa öncelikle doktor'a başvurmalısınız.

Vücudunuzun tüm stresli durumlara tepki göstermesi normaldir, ancak bu kötü bir şeydir ve sıklıkla saç dökülmesine neden olmaktadır. Stres özellikle hormonel değişikliklere ve dolayısıyla aşırı saç dökülmesine neden olabilir.

Saç dökülmesi benlik saygısını etkileyebilecek ve sizi özgüvensiz hale getirebilecek bir sorundur. Bir çok kişi pahalı saç ürünlerine tonla para harcarken bunun yanı sıra tedaviye yardımcı olmadığınıda görmüşlerdir.

Kendi ev yapımı şampuanımı saç dökülmesini önlemek için nasıl hazırlarım ?

İhtiyacınız olan şey nötr pH değerine sahip doğal bir şampuan.

Normal bebek şampuanı da kullanabilirsiniz.

Bu şampuanı bir ana madde olarak kullanacaksınız ve içine vereceğimiz üç maddeyi daha ekleyeceksiniz.

Sonrasında şampuanı kullandıgınızda saç derinizde olan kan akışı artacak, saçlarınıza güç katacak,sizin için mükemmel bir antiseptik ve ferahlatıcı olacak.

İhticınız olanlar
Biberiye yağı,
2 adet E vitamini kapsülü ( eczanelerde bulabilirsiniz)
limon esans yağı(buna gerek yok hoş koku için gerekli isteğe bağlı)

Tarifi

Nötr şampuana gerekli biberiye yağı ve on damla limon esans yağını ekleyin. Ardından 2 kapsul E vitamını ekleyin. Her kullanımdan önce bu ev yapımı şampuanı sallamayı unutmayın!

Kullanılışı

Bu ev yapımı şampuanı 2 günde bir kullanmanız oldukça önemlidir. Örneğin bu gün kullanırsanız yarın saçınız dinlenecektir. Saçınıza birkaç dakika hafifçe masaj yaparak uygulayın.

Daha sonra 10 dakika bekletin. Biraz ılık su ile durulayın. Çok basit ama son derece etkili. Saçlarınız 1 kaç hafta içerisinde güçlenecek ve saç dökülmesine büyük oranda elveda diyeceksiniz!

İlgili Aramalar: Saç Dökülmesi Nedir, Saç Dökülmesi neden olur, Saç Dökülmesi nasıl geçer, Saç Dökülmesi şifalı tarifler, Saç Dökülmesi bitkisel tedavisi, Saç Dökülmesi bebek şampuanı, Saç Dökülmesi biberiye yağı, Saç Dökülmesi e vitamini

-- sponsor içerik --

---