Eklem Ağrılarınız için Lahana'nın Faydalarını Biliyormusunuz?
Lahana ile eklem ağrısı tedavisi

Lahana, Brassica ailesinin üyesi olan çok yönlü ve inanılmaz derecede sağlıklı bir bitkidir. Yumuşak, açık yeşil ve beyaz yaprakları olan oval veya yuvarlak bir şekle sahip olabilir.

Çok sayıda sağlık faydası sunar ve antioksidan dolduğu için cilt için mükemmeldir.

Dahası zengin bir vitamin, demir ve potasyum kaynağı olduğu için Batı ve Doğu mutfağının ortak bir parçasıdır. Kan ve karaciğer detoxifies, artrit tedavi eder ve lekeleri ortadan kaldırır.

Tüketimi cildi gençleştirir ve uygulanması cilt tahrişlerini iyileştirir, sivilceleri, yaraları, akne, ısırıkları, egzamayı, döküntüleri, sedef hastalığı ve bacak ülserlerini tedavi eder ve kızarıklığı hafifletir.

Lahana da dahil olmak üzere turpgil sebzelerin düzenli olarak tüketilmesi, C vitamini miktarının yüksek olması nedeniyle cildi gençleştirir ve yaşlanmayı yavaşlatır.

Ayrıca, D ve A vitaminlerinde cildin sağlığını destekleyen ve morötesi ışınlara ve cilt hücrelerinin tahrip edilmesine karşı koruma sağlayan vitaminler yüksektir.

Lahana, eklem ağrısı için mükemmel bir çözümdür, bu yüzden burada lahana tedavisini anlatacağız.

Hazırlanması:

Malzemeler


  • Lahana (tercihen organik kırmızı)
  • Alimünyum folyo 
  • Bir bandaj veya gazlı bez


Talimatlar:

Lahanın dış yaprağını çıkarın, iyice yıkayın, kurutun ve sert kökünü çıkarın. Lahananın suyunu biraz azaltmak için ezerek suyunu azaltın. Ardından, bir folyoya sarın ve fırında birkaç dakika ısıtın, sonra etkilenen bölgede uygulayın. Bir bandaj veya gazlı bezle sabitleyin. Bir saat sonra çıkartın. Bu işlemi 2-3 kez tekrarlayın.

Soğuk sıkıştırmayı tercih ederseniz, lahana yapraklarını buzdolabında saklayın ve acı alanlara soğuk uygulayın.

Genel Bilgilendirme:Bu sitedeki bilgiler tavsiye niteliğinde olup tedavi amaçlı değildir. Uygulamaların sorumluluğu nedirkibu.com'a ait değildir. Sağlık sorunlarınız için mutlaka bir hekime danışınız..Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan şikayetiniz ne olursa olsun, buradaki bilgiler ile kendi kendinizi tedavi etmeye kalkışmayınız. Buradaki bilgilerin kesinlikle bir hastalığı teşhis amacı yoktur. Sadece bilgilendirme amaçlı paylaşılmış yazılardır.
-- sponsor içerik --

---