Elbiselerdeki Yağ Lekesi Nasıl Çıkar?
Elbiselerdeki Yağ Lekesi Nasıl Çıkar?
Kişinin bulunduğu yerde ve ya çalıştığı yerde makineler varsa oradaki yağların elbiseye geçme ihtimali vardır. Bu hiç istenmeyen bir durum olmasına rağmen bazen olabilmektedir.

Bu durumla karşılaşılması durumunda ne yapılmalıdır. Özellikle kadınlar süsüne düşkün olduğu için en olmaz zamanda böyle bir durum başlarına gelse ne yaparlar? Elbisedeki yağ lekesi nasıl çıkar? En önemlisi ne tür malzemeler kullanılmalıdır. Hepsini size bir bir anlatacağız.

Bu soru belki tekstil sektörünün gelişmesiyle çok defa sorulmuş ve en nihayetinde cevabı verilmiş bir sorudur. Eskiden olsa belki korkulacak çok şey vardı. hazırlığın tavan yaptığı noktada oluşan bu aksilik tüm enerjinin tabana kadar inmesine neden olacaktır şüphesiz. Ama şimdi öyle mi yeni karışımlar, birlikte kullanılan ürünler derken en inatçı yağ lekeleri bile çıkar duruma gelmektedir. Korkular böylelikle yok edilmiş olmaktadır.

Açık Renkli Giysiden Yağ Lekesi Nasıl Çıkar?

Elbisedeki yağ lekesi nasıl çıkar sorusuna cevap verirken açık renkli giysilerle başlamak istedim. Açık giysinize yağ bulaştığında yapılacak işlem kaliteli bulaşık deterjanıyla fazla bastırmadan ovma işlemi yapılması.

Bu 15 dakika gibi bir süre kadar olabilir. Sonra kumaşı yıkayın. En son işlem olarak ta havayla birebir temas edebilecek yere bırakın. Böylelikle yağ lekesi çıkmış olacaktır. Diyelim ki bu işlemi yaptınız ama hala yağ çıkmadı aynı işlemi yineleyin.

Motor Gres Yağı ve Motor Yağı Lekesi Nasıl Çıkar?

Elbisenize gres yağı veya motor yağı bulaştı ne yaparsınız? Size tavsiyem ucu kör bir bıçakla fazla yağ tabakasını alırsınız. Sonra aynı yere vazelin sürerek belli bir süre bekledikten sonra yıkayabilirsiniz. İşte bu yöntemle elbisenizdeki gres yağı ve ya motor yağı lekelerinden kurtulmuş olacaksınız.

Elbisedeki yağ lekesi nasıl çıkar sorusuna yanıt vermeye çalıştık. Verilen yanıtlar zor bir sorunun basit cevapları olabilir ama etkili cevaplarıdır diyebiliriz. Bu uygulamalar sayesinde elbiseniz ne tür olursa olsun üzerine bulaşmış gres yağı ve motor yağı gibi yağların rahatlıkla çıktığını göreceksiniz. Heyecanınız nerde kaldıysa sizde oradan devam edeceksiniz.
-- sponsor içerik --

---