Öksürük ve Balgam İçin Bal Sargısı Tedavisi

Bu muhteşem ve doğal ilaç soğuk algınlığı tedavisinde kullanılır ve aynı zamanda solunum yolları hastalıklarının tedavisinde de kullanılır.

Yüksek biyolojik etkinliği nedeniyle ve kaplama ile birlikte bal, genellikle şiddetli öksürük atakları olan mukus atabilir.

Bu bal sarımları sizin için mükemmel, çünkü sadece bir gece içinde kötü öksürükleri giderebilirler. Bu bal paketlemesiyle ilgili en iyi şey, yetişkinler ve çocuklar için önerilmeleri.

Öksürük Geçiren Bal Tedavisi

Gerekli malzemeler:

  • Bal
  • Un
  • Zeytin yağı
  • Gazlı bez
  • Peçete
  • Yapışkan bant

Hazırlık:

Birincisi unu az miktarda balla karıştırmanız gerekir, böylece elinize yapışmayan bir karışım elde edersiniz. Sıkıştırmak için kullanacağınız karışım budur.
www.nedirkibu.com
Şimdi bu karışıma biraz zeytin yağı ekleyin ve sonra biraz daha içine un koyun. Karışım hazır olduğundan, onu bir peçeteye koymanız ve ardından peçeteyi bir tülbentle sarmanız gerekir.

Yapışkan bandı kullanarak, bu sargıyı göğsünüze veya sırtınıza yapıştırın.

Bal paketinin içeriği kalbinizin biraz üstünde olmalıdır.

Bu yapışkan bandı çocuğunuza uygulamanın en iyi zamanı yatmadan öncesidir. Yaklaşık 2-3 saat böyle kalmasını sağlamalısınız.

Yetişkinler için bütün gece boyunca bu karışım vüdutlarında yapışık kalabilir ve hafifçe arttırılmış bir etki istiyorsanız, biraz hardal tozu ekleyebilirsiniz.

Bu sargılar sağlığınız için harikalar yaratabilir, çünkü iyi anti-inflamatuar aktivite ve hafif bir ısınma etkisi içerirler. Bu kompreslerin sonuçları hemen izleyecektir. Hastalığın başlangıç ​​aşamasında dahi, bu bal sargılarından elde edilen olumlu yararları hissedeceksiniz. Hastalığı komplikasyonsuz tedavi etmenize yardımcı olabilirler.

İlk kompres sonrasında önemli bir rahatlama hissedeceksiniz. Bu tedavinin çalışabilmesi için birkaç gün üst üste tekrarlamanız gerekir.

Bu bal sargısı esas olarak öksürüklerin tedavisinde kullanılır. Yaş sınırı açısından, 6 aydan büyük çocuklarda kullanılabilir. Bununla birlikte, çocuğun cilt hastalıkları veya başka cilt yaralanması bulunmaması gerektiğini not etmelisiniz.

-- sponsor içerik --

---