ivora Alfa Alfa Çayı Nedir, Alfa Alfa Çayı Zayıflatıyor mu?


Son günlerin popüler zayıflama çayı Alfa Alfa ile ilgili bilgileri sayfamızda paylaşıyoruz. Alfa Alfa çay ve Alfa Alfa Kapsül ile ilgili daha fazla bilgi ve sipariş için İvora Alfa Çay Kapsül web sitesini inceleyebilirsiniz.

Alfa Alfa Nedir? 

Alfa Alfa (Medicago sativa) birçok yerde ve iklimlerde yetişen bir bitkidir. Alfa Alfa bitkisi, mavi-mor renkte çiçekler açar ve yaklaşık 3 metre kadar büyür. Bu bitki, düşünüldüğü kadar yapraklı bir bitki değil, baklagiller olarak sınıflandırılmıştır. Hayvan yemi ağırlıklı olarak kullanılmaktadır.

Sağlıklı Gıda Olarak Alfa Alfa
Alfalfa, besin açısından oldukça zengin kaynaklardan biridir. Alfalfanın faydaları; özellikle kolay sindirilebilir formda magnezyum, kalsiyum, demir, fosfor ve potasyum gibi mineraller açısından, aynı zamanda, A, B6, B12, C, D, E ve K vitaminleri açısından zengin olmasından kaynaklanmaktadır. Doğal bir lif ve florür, klorofil gibi antioksidan kaynağıdır, octacosanol, karotenoidler ve saponinler gibi bitkisel besinler açısından doğal bir kaynaktır.   300’den fazla  değişik yararlı madde içerdiği söylenmektedir.

Şüphesiz; doğru alfalfa miktarını takviye olarak almak vücudun ihtiyacı olan tüm besini size garanti edebilir. Bunların yanı sıra, bu bitkiden elde edebileceğiniz çok daha fazlası vardır. Aslında, günümüzde, alfalfa bitkisi gereğince pazarlanmaya başlanmıştır. Artık birçok kişi tarafından günlük besin desteğinin bir parçası olarak alınmaktadır.

Alfalfanın Önemli Faydalarından Bazıları

Alfalfa ve Kolestrol

Alfalfa yapraklarının hem kolestrolü hem de kan şekeri düzeyini düşürdüğü gözlemlenmiştir.

Alfalfa ve Sindirim

Alfalfa, hazmı kolaylaştırıcı lifler ile zenginleştirilmiştir. Baklagiller doğal anlamda sindirim sistemi için iyidir.

Detoks için Alfalfa

Alfalfanın, karaciğer sağlığını geliştirme yeteneğine sahip olduğu ve vücudu zararlı toksinlerden temizlediği bildirilmiştir.

Alfalfa ve Menopoz

Alfa Alfa bitkisi,  menopoz semptomlarını azaltır ve sıcak basmaları gibi menopoz sonrası yan etkilerini daha katlanılabilir kılar.


İvora Alfa Alfa çayı ve İvora alfa alfa kapsül satın almak için buraya tıklayın. Orjinal ürün satışı gerçekleştirilmektedir. 

Kas ve Eklem Sorunları için Alfalfa

Alfalfa takviyesi, artrit ve bursitten kaynaklanan sertlik ve ağrı tedavisinde etkilidir.

Diğer Faydaları; Alfalfanın ayrıca, böbrek, mesane ve hatta prostat sorunlarının tedavisinde etkili olduğu bildirilmiştir, ayrıca üriner sistem enfeksiyonu tedavisinde de etkili olduğu görülmektedir. Aynı zamanda enerji seviyelerini artırmak ve yorgunluğu azaltmak gibi bir yeteneğe de sahiptir.

Hazırlanışı: Bir paket alfa alfa karışık bitkisel çay bir fincan kaynar suya ilave edilir. 8-10 dakika bekletildikten sonra karıştırılarak tüm posası ile beraber içilmelidir.

İçindekiler: Alfa Alfa ( Medicago sativa) , tef tohumu ( eragrostis tef ) , Bamya Çiçeği ( Hibiscus arabica L.) Biberiye ( Rosmarinu officinalis ) Funda ( Calluna vulgaris ) , Yeşil Kahve ( cinnamomum zeylancicum ) Mete Yaprağı ( ılex paraguariensis ) , kuşburnu ( Rosa canina L.) yeşil çay ( camellia sinesis ) kunioa tohumu ( chenopodium  quinoa )  chia tohumu (salvia hispancia ) Barut Ağacı kabuğu (Rhammus frangula ) maca ( Lepidium meyenii) Kiraz meyve sapı ( Prunus avium ) kelp ( Laminaria sp ) Guarana ( poulinia cupana ) karnıyarık otu ( Plantago Ovata )

Uyarılar: Hamile bayanlar , emzirenler ve kalp rahatsızlığı olanlar kullanmamalıdır . Serin ve rutubetsiz yerde muhafaza ediniz. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. Emniyet bandı kopmuş ambalajları satın almayınız.

İvora Çay ve İvora Kapsül siparişleri ve merak ettiğiniz bilgiler için bize yazabilirsiniz.
-- sponsor içerik --

---