Tiktok Hesabı Nasıl Silinir, Resimli Anlatım!


Son yılların en çok kullanılan Sosyal Medya uygulamalarından birisi olan Tiktok, Kullanıcıların profillerinde eğlenceli videolar çekerek yayınlaması ve Diğer kullanıcılar ile paylaşmasına olanak tanıyor.

Tiktok'u diğer sosyal medya uygulamalarından ayıran en önemli özellik Videolara uygulama üzerinden çeşitli müzikler ve efektler eklemek. Son zamanlarda bunu diğer Sosyal Medya uygulamaları da yapmaya başlasa da bu konuda şuan en iyisi Tiktok

Tiktok uygulamasındaki üyeliğinizi kapatmak yani Tiktok Profilinizi silmek istiyorsanız aşağıda resimli olarak 6 adımda Tiktok hesabını silmeyi anlatıyoruz.


1- İlk olarak Profilinize aşağıdaki İkona tıklayarak girmeniz gerekiyor.



2- Profil kısmına geldikten sonra Sağ üst köşedeki üç noktaya tıklayınız.




3- Ayarlar kısmından Hesabımı yönet sekmesine tıklayınız.



4- Hesabımı yönet dedikten sonra açılan sayfanın en alt kısmında Hesabı Sil olarak bir seçenek göreceksiniz, Hesabı sil'e tıklayarak devam edin.



5- Tiktok hesabın size ait olduğunu doğrulamak için Şifrenizi girmenizi isteyecektir. Tiktok'a giriş yapmak için Kullandığınız şifreyi yazarak devam linkine tıklayın. 



6-En son adımda Hesabınız 30 gün süre boyunca devre dışı kalacak ve 30 gün sonrasında ise Tiktok hesabınızın silinmesi işlemini onaylamanız gerekiyor. Bu işlemi yaparken Profilinizdeki videoların da  silineceğini unutmamalısınız.



Bu işlemlerden sonra, 30 gün sonunda Tiktok hesabınız silinmiş olacaktır.


-- sponsor içerik --

---