Fethullah Gülen Türkiyeye Teslim Edilirmi?

Nedirkibu.com


Fetullah Gülen 2014 yılında Türkiye'nin tepkisi ile karşılaşmış ve Abd'den iadesi ile ilgili görüşler dile gelmeye başlamıştı.

GÜLEN ABD'DEN İSTENECEK
Haberi kişisel sosyal medya hesabından duyuran Metehan Demir şunları söyledi;

"Güvenilir bir kaynak: Ankara, Fethullah Gülen'in Türkiye'ye dönmesi konusunda Amerika'dan talepte bulunmak için bir dizi hazırlığa başladı."

Metehan Demir'den Gülen operasyonu iddiası

ABDURRAHMAN DİLİPAK DA DEMİŞTİ
Hükümete yakın yazarlardan Abdurrahman Dilipak da 2 gün önce benzer bir iddiayı gündeme getirmiş ve ""Erdoğan'ın Obama'ya Gülen'le ilgili rahatsızlığını ilettiği haberini bir kenara not edin" dedikten sonra şunları yazmıştı;

"Artık bu hesapların tümü suya düştü.. Artık Amerika'dan çıkarılacak olursa, Türkiye'ye teslim edilebilir.. O zaman Gülen'e İmralı, ona yardım edenlere de Silivri yolu gözükebilir."

17 Aralık operasyonu sonrası devam eden Hükümet-Cemaat gerilimiyle ilgili Ankara'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Hürriyet'in eski Ankara temsilcisi Metehan Demir, kulislerden bir haber aktardı.
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar

Değerli Ziyaretci;

1- Bu konu ile ilgili sorunuz veya tavsiyeniz varsa yorum ekleyerek bizle ve diğer ziyaretçilerimizle düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

2- Yorumlarınızda sorduğunuz sorular araştırıldıktan sonra cevaplanacaktır. "Bana Bildir" butonu işaretlemeniz halinde sorunuz cevaplandığında bildirim alacaksınız.

3- Herhangi bir üyeliğiniz yoksa, Anonim Kullanıcıyı seçerek de yorum ekleyebilirsiniz.

Yorum Gönder (0)