Kadının orgazm olması ortalama 20 dakika alır. Ve doğrudan klitorisin uyarılmasını gerektirir. Erkeğe ise ortalama ikiyle beş dakika yetiyor. Evet bu haksızlık! Ama yapacak bir şey yok. Aklınızda bulunsun, 20 dakika ortalama süre. Kadınların yarısınınki 30 dakikayı buluyor, daha uzun da sürebilir.Peki kulaktan kulağa dolaşan bazı bilgiler ne kadar doğru? İşte yanlış bilinen 7 dedikodu.



Bayanların Mastürbasyon Yapmaması İçin Söylenen Yalanlar!

Eğer kadın, mastürbasyon yaparsa bir partnerle birlikte olduğunda orgazm yaşayamaz!”

GERÇEK: Doğrusu tam tersi! Çalışmalar, mastürbasyonla orgazm olan kadınların, partnerli sekste, orgazm olma olasılıklarının daha yüksek olduğunu ve bu orgazmların daha sık ve çoklu olduğunu göstermiştir! Bir de tabii, bir kadın kendi bedenini tanıyorsa, cinsel anlamda kendisini iyi hissettiren şeyleri bilme ihtimali de yüksektir.

“Mastürbasyon kadının cinsel organının görünüşünü değiştirir! Sonra herkes onun mastürbasyon yaptığını anlar...”GERÇEK: Palavra! Bir düşünün, erkekler penislerini çekerek uzatabilseydi, sokaklar, gururlu ve neşeli erkeklerle dolup taşardı!

Mastürbasyon yalnız insanların işidir, partnerleri olanlar yapmaz!GERÇEK: Ne münasebet! Sevgilisi olanlar ya da evli olanlar da yapar. Pek çok çift, birbirlerinin cinsel organını uyarır ya da seksi hikâyeler anlatarak sırayla birbirlerine ‘yardım ederler’ ve böylelikle mastürbasyon yapan partnerin daha çok uyarılmasını sağlarlar.

Mastürbasyon yaparak kendine zarar verebilir ya da vücudunu tahrip edebilirsin.GERÇEK: Sağduyuyu bir tarafa bırakırsanız, her şey riskli! Araba kullanırken mastürbasyon yapmak tabii ki tehlikelidir, her ne kadar sıkıcı bir araba yolculuğuna renk katsa da durum böyledir.

Mastürbasyon yapan kadının bekâreti bozulur!GERÇEK: İnsanlar, ‘bekâreti’ farklı biçimlerde tanımlasalar da, bekâretin bozulması için bir partner olması gerekir. Mastürbasyon bir partner gerektirmediğinden, kadının bekâretini kaybetmesi söz konusu değildir.Tabiki Vajina içerisine sert cisim veya parmak girmezse.

Yalnızca sürtükler, kötü kızlar mastürbasyon yapar!GERÇEK: Hayır. Heteroseksüel kadınlar, biseksüel kadınlar, lezbiyen kadınlar, sayılan kategorilerden hiçbirine dahil olmayan kadınlar, çok seks yapan kadınlar, daha önce hiçbir partnerle sevişmemiş kadınlar, daha çok partnerli seks yapmak isteyen kadınlar, yalnız kadınlar, evli kadınlar, sevgilisi olan kadınlar, doktorlar, köpek gezdiricileri, avukatlar, öğrenciler, ev kadınları, işsiz kadınlar, CEO kadınlar. Her yaştan, her ırktan, her dinden kadınlar mastürbasyon yapar. Ateistler ve agnostikler de.

Kadınların çok mastürbasyon yapma konusunda dikkatli olmaları gerekir.GERÇEK: Bir kadın kendine zevk vermekle fazlasıyla meşgul olduğundan derslerinden kaytarıyorsa, işe gelmiyorsa, arkadaşlarını ekiyorsa ya da önemli işlerden sakınıyorsa muhtemelen gereğinden fazla yapıyordur. Aksi takdirde bu konuda endişelenecek bir şey yok!
-- sponsor içerik --

---