Periscope Smart Tv'den İzlenebilir mi?


Liglerin başlaması ile birlikte Son günlerin en gözde uygulamalarından birisi olan periscope , internet üzerinden canlı yayın yapabileceğiniz bir uygulamadır. 

Peki bilgisayardan veya Smart Tv özelliği olan televizyonlardan Periscope'yi izleyebilirmisiniz?

Periscope Nedir? Periscope Ne işe yarar?

Periscope, Twitter'ın yeni canlı yayın uygulamasıdır. Telefonunuz ile çevrenizde olup biteni Twitter üzerinden arkadaşlarınızla veya tüm dünya ile paylaşabilirsiniz.

Periscope ile yapılan canlı yayınlar varsayılan olarak tüm kişiler tarafından görülebilir. Fakat dilerseniz Periscope  ile yapılan canlı yayınları gizlemeniz mümkün.
Siz canlı yayına başladığınızda sizi takip edenler otomatik olarak bildirim alırlar. Başkaları yaptıkları canlı yayınlara sizi davet edebilirler.

Takip ettiğiniz kişilerden biri canlı yayın yapmaya başladığında sizi özel olarak özel canlı yayına davet edebilir

Periscope yayınlarını Smart Tv'den izleyebilir miyim?

Periscope sitesinden canlı yayın akışları bulunmuyor ama yayınları anlık olarak çekip sizlere sunun bir site mevcut. 

Perisearch sitesinde o anda bulunan canlı yayınları izleyebilir,dillere göre kategorize edebilir,en fazla izlenen yayınlara bakabilir kullanıcıların takipçi sayısı kalp sayısı periscope paylaşımlarını izleyebilirsiniz.

Bazı tvlerde flash videoları desteklemediğinden periscope yayınlarını ve bazı videolar izlenememektedir.

Perisearch web sitesi : http://www.perisearch.net/

Alacağınız aparatlarla Telefonunuzun ekranını Televizyonunuza yansıtabilirsiniz.

Periscope Smart Tv'den İzlenebilir mi?

Yeni nesil akıllı televizyonların özellikleri saymakla bitmiyor. Screen mirroring yani ekran aynalama ise bu özellikler arasında en iyilerden biri. 

Akıllı telefonumuz yada tabletinizdeki film, video veya oyunu, televizyon ekranına aktarmamızı sağlayan bu özellik küçük ekranlı telefon yada tabletlerden büyük ekranlı sonuçlar almanızı sağlar.

Diyelim ki Periscope yayınını akıllı telefonunuz yerine screen mirroring özellikli akıllı televizyonunuzda izlemek istiyorsunuz hemen telefonunuzdan allshare cast özelliğini açıyor ve televizyonunuzdan da screen mirroring özelliğini aktif ediyorsunuz.

Eğer Tv'nizde bu özellik yoksa aşağıdaki yazımızı okumanızı öneririz.


>> SCREEN MIRRORING NEDIR? SCREEN MIRRORING NE İŞE YARAR?


İki cihazda da paylaşım aktif olduğunda akıllı telefon veya tablet bilgisayar ekranınızda yakındaki allshare uyumlu cihazların listesini görebiliyor ve televizyonunuzu seçerek yayını televizyon ekranından izlemeye başlayabiliyorsunuz.

İlgili Bilgiler:Periscope Smart Tv İzle, Periscope İzle, Tv Periscope İzle, Periscope Maç İzle, Smart Tv Periscope Maçları İzle, Canlı Periscope Televizyondan İzle, Periscope Smart Tv Nedir
-- sponsor içerik --

---