Aracımın Silecekleri Kendi Kendine Çalışıyor! Nedeni?
Aracımın Silecekleri Kendi Kendine Çalışıyor! Nedeni?

Aracımın Silecekleri Kendi Kendine Çalışıyor! Nedeni?

Aracınızın silecekleri park halinde , Kontağı taktığınızda, Arabayı çalıştırdığınızda veya stop ettiğinizde kendi kendine çalışıyor mu?

Bu ne kadar garip gibi görünse de bir çok kişinin başına gelen bir olay. Başına gelmeyenler için gerçekten ilginç olabilir. Bu sorun sileceklerinizde sensör varsa onunla ilgilide olabilir veya elektriksel kısa devre ile ilgilide olabilir.

Ancak en önemli nedeni aracınızın beyninde sıkıntı olmasıdır. Aracın beyni arızalı olduğunda bir çok özellik çalışmaya bilir, merkezi kilit çalışmayabilir, kontak takılı değilken aracınıza elektrik gelmez ve yol bilgisayarı, teyp gibi cihazlar sıfırlanabilir. Kontak kapalı iken Dörtlüleriniz çalışmaz.

Bu gibi durumlarda aracı iyi bir ustaya götürmeniz gerekiyor, ne yazık ki günümüzde her usta bu konularda bilgili ve tecrübeli değil deneme yanılma yoluyla sorunu çözmeye çalışıyorlar buda cebinizden boş yere daha fazla para çıkması demek.

Aracımın Silecekleri Kendi Kendine Çalışıyor! Nedeni?


Aracınızın beyni arızalı ise ya tamir edilmesi gerekir yada yeni bir beyin takılması gerekir. Ancak yeni alacağınız beyin kesenize uymayabilir. Piyasada 200 TL den başlayan fiyatlarla tamir işlemleri yapılmaktadır. 

Tavsiyemiz araç beynini deneyimli bir ustaya yaptırmanız ve en az 2
yerden görüş ve fiyat almanız. Piyasada çok sayıda yüksek fiyatla iş yapmak isteyen usta dolu.

Sizde aracınızdaki sorunu alt kısımda bulunan yorum alanından bizimle paylaşabilirsiniz. 

En çok sorulan sorular: arabanın silecekler kendi kendine çalışıyor, silecekler kendi kendine çalışıyor, silecek kendi kendine çalışıyor, silecekler kendiliğinden çalışıyor, citroen c4 silecek kendi kendine çalışıyor, arka silecek kendi kendine çalışıyor, Peugeot silecek kendi kendine çalışıyor

-- sponsor içerik --

---