Karbonat , D Vitamini ve Gümüş Suyu İle Kanser Tedavisi!

Günümüzde kanser tedavisinin klasik tedavisi Kemoterapi ve Radyoterapi olarak uygulanmaktadır. Ancak bu tedavi şeklinin başarı oranı tartışma konusu olmaya devam ediyor.Başarısından çok zararlarının daha ağır bastığını ve hastaların çoğunun hastalıktan değil, tedavinin yan etkilerinden dolayı hayatını kaybettiği iddia edilmektedir.

Kanser tedavisinde aşı haberleri gündemi meşgul ederken, birçok insan farklı bir tedavi yöntemini uygulamaya geçirdi. Vücudu alkali hale getirerek idrar ph'ını 8 ve üzerinde tutmak, D vitamini değerlerini 100 ve üzerine getirmek ayrıca bakteri,virüs,mantarları öldürmek yok etmek için Gümüş Suyu kullanmak. Bunları yaptığınızda kanserli hücreler bağışıklık tarafından yok oluyor! iddia bu. Bunu kullananlar var, en önemli savunucusuda Kemal Milar.

Facebookten Kemal Milar sayfasına gözatabilirsiniz. Bu şekilde tedavi yöntemini uygulamak için öncelikler D vitaminizi ölçtürmeniz düşük ise Ampul şeklinde satılan D Vitamini 15 günde bir kullanmanız gerekir. Canan Karatay D Vitamini değerlerini 100 ve üzerinde olmasının herhangi bir toksit etkisi olmadığını iddia etmektedir. D Vitamini vücudun bağışıklığını güçlendiriyor. Günde 3 öğün aç karna 1 çay kaşığı veya tatlı kaşığı karbonatı 1 su bardağı suya katıp karıştırıp içebilirsiniz.

Ayrıca mutlaka günde en az 3 litre su tüktmeniz gerekir. Bu Ph seviyenizi yükselmesini sağlayacaktır. (Doktorunuza danışınız) Ve son tavsiye Kolloidal Gümüş Suyu kullanımı, güvendiğiniz markalardan firmalardan satın alabilirsiniz.

Eski dönemde kullanılan Antibiyotik olarak ifade edilmektedir. Kolloidal gümüş suyu ile ilgili bilgileri ve kullanılma talimatını satın aldığınız yerden öğrenebilirsiniz. İsterseniz biraz araştırma yaparak evinizde de yapabilirsiniz.

(Kemal Milar facebook Sayfasından detaylı bilgi alabilirsiniz)

ilgili aramalar:Karbonatlu Su İçmek, Karbonatla Kanser Tedavisi, D Vitamini İle kanser tedavisi, karbonat ve d vitamini faydaları, kanser bitkisel tedavisi, kanser tedavisi

-- sponsor içerik --

---