İbrahim Saraçoğlu,Venöz yetmezlik,(Toplardamar yetmezliği tedavisi), Ayakta Ödem oluşmasının giderilmesi, Horlama, Uyku Apnesi, Kan Şekerinin düşürülmesi,Kanın temizlenmesi ve kan akışının düzeltilmesi ve vücuttan toksin atmak için beyaz Lahana kürünü öneriyor. Ayrıca lahana zayıflamak isteyenler içinde kullanılabilecek bir karışım. Saraçoğlu Beyaz lahana suyu ile bir çok hastanın şifa bulduğunu özellikle belirtiyor. Beyaz lahana suyunun faydalarını nedirkibu.com da sizler için paylaşıyoruz.

Beyaz Lahana Suyunun Faydaları, U Vitamini Deposu Lahana...
U vitamini ni hiç duydunuz mu?
Beyaz ve kırmızı Lahana'da u vitamini bulunur ve bu vitamin kolon ve mide kanserinden koruyucu etkisi bulunmaktadır.

Beyaz Lahana Suyunun faydaları
Lahanayı sağlık açısından bu kadar önemli kılan şet şüphesiz içerdiği maddeler vitaminler ve bileşenlerdir. Lahana bol miktarda diyet lifi, protein, flotlar, niasin, pridoksin, riboflavin, tiamin C ve K vitaminleri içerir. Sodyum ve potasyum açısından da zengin olan lahana aynı zamanda Kalsiyum, demir, magnezyum, manganez,fosfor ve çinko içermektedir.
Bir porsiyon veya  bir fincan lahana, K vitamini  ihtiyacının %91.7 ini içerir. Ayrıca C ve B vitaminin kombinasyonunu da bol mitarda içerir. Şimdi lahananın sağlık açısından muhteşem faydalarına bakalım.


  • Lahana suyu lahananın pişirilmesiyle elde edilir ve elde edilen su çok zengin vitamin ve mineral kompleksi içerir. Böylece lahana suyu bir çok hastalığa engel olduğu gibi genel anlamda sağlığın korunmasına yardımcı olur.
  • Bir çok sağlık uzmanı bünyedeki östrojen metabolizma sürecini hızlandırdırdığını ve meme kanseri, akciğer kanseri, prostat kanseri, mide kanseri ve kolon kanseri gibi hastalıklara yakalanma riskini azalttğını savunmaktadır.
  • Lahana suyu çok etkili bir bağırsak temizleyicidir.Bu özelliği kolitin tedavi edeilmesini sağlayabilir. Lahananın içerdiği klor ve kükürt ayrıca kalın bağırsak için hayati önem taşır.
  • Lahana suyu aynı zamanda sindirim sisteminin düzenli ve sağlıklı bir şekilde çalışmasına inanılmaz katkıda bulunur. Bu kabızlık sorununu giderdiği gibi, obezite ve kilo sorunlarından kurtulmaya yardımcı olur.www.nedirkibu.com
  • Lahana suyu cilt ve deri iltihaplarında da kullanılabilir. Cilde uygulanabilir ve kısa sürede iltihap sorunlarını çözebilir.
  • Bol miktarda folik asit ve demir içeren lahana suyu anemi hastalığına iyi gelir, kansızlık sorunlarını giderebilir.
  • Lahana suyu aynı zamanda kanın temizlenmesini sağlar, damar tıkanıklığını giderebilir.
  • Lahan suyu cilt sağlığını da korur. Lahana suyu ile cilt yıkanabilir. Lahana suyuna limon katılarak cilde uygulanması daha fazla verim alınmasını sağlar. Akne ve siyah lekelerin giderilmesine yardımcı olur. Kırışıklıkları giderir ve cilde doğal bir parlaklık ve esneklik kazandırır.
  • Lahana suyunun diğer bir özelliği ise saç sağlığını korumasıdır. Lahana lapa olarak saçlara uygulanabileceği gibi kaynatılarak suyu da saçlara uygulanabilir. Bu uygulama sağlıklı, yumuşak ve parlak sahibi olmamıza yardımcı olur. Bunun dışında saçların dökülmesine ve dah hızlı uzamasına yardımcı olur.
  • Lahana suyu aynı zamanda göz sağlığını korur.
  • Düzenli olarak lahana suyu tüketimi kalp ve damar sağlığını da korur. 15 gün boyunca günde 1 bardak lahana suyu tüketimi hem kalp ve damar sağlığının korurnmasını sağlar hem de hastalıklarla mücadele için savunma sistemini güçlendirir.
-- sponsor içerik --

---