Periscope yayınlarını Televizyondan izleme
Periscope yayınlarını telefonunuzun ekranından değilde Televizyonunuzdan izlemek istiyorsanız aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz!

1-Periscope yayınlarını Smart Tv'den izleyebilir miyim?

Periscope sitesinden canlı yayın akışları bulunmuyor ama yayınları anlık olarak çekip sizlere sunun bir site mevcut. Perisearch sitesinde o anda bulunan canlı yayınları izleyebilir,dillere göre kategorize edebilir,en fazla izlenen yayınlara bakabilir kullanıcıların takipçi sayısı kalp sayısı periscope paylaşımlarını izleyebilirsiniz.Bazı tvlerde flash videoları desteklemediğinden periscope yayınlarını ve bazı videolar izlenememektedir.

Diğer yöntemler ise Cep telefonundan Tv ye görüntü aktarımıdır. Televizyonunuzun ekranında ki leri tv ye aktararak Periscope'yayınlarını TV de izleyebilirsiniz. Ayrıntıları aşağıdadır.

2-HDMI Kablo ile Android ekranı TV’ye nasıl aktarılır ?

HDMI kablo ile cep telefonunuzun görüntüsünü TV’ye aktarabilirsiniz. Ancak Laptop için kullanılan HDMI kablo ile bunu yapamazsınız. Telefon- TV için olan Micro Usb’li HDMI Kablosu edinmeniz gerekmekte. Google’da Micro HDMI araması yaparak bu kablolara ulaşabilirsiniz. Fiyatı 8 TL’den 50 TL’ye kadar çıkabilmekte.

3-Android uygulaması kullanarak Ekranı TV’ye yansıtmak:

DLNA Teknolojini kullanarak Android cep telefonunuzu kablosuz bir şekilde TV’ye aktarabilirsiniz. Çoğu yeni nesil telefonda bu özellik gelmektedir. Örneğin Samsung cep telefonlarında Allshare tarzı uygulamalar sunulmakta. Bu uygulamaları kullanarak kablo kullanmadan tv ile bağlantı kurabilirsiniz. Bu konu ile ilgili aşağıdaki bağlantıdan açıklamaları okuyabilirsiniz.

>> SCREEN MIRRORING NEDIR? SCREEN MIRRORING NE İŞE YARAR?

İlgili Bilgiler:Periscope Smart Tv İzle, Periscope İzle, Tv Periscope İzle, Periscope Maç İzle, Smart Tv Periscope Maçları İzle, Canlı Periscope Televizyondan İzle, Periscope Smart Tv Nedir
-- sponsor içerik --

---